ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ GOOGLE

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ GOOGLE

Αγαπητοί Φίλοι, Φίλες Καλησπέρα και Καλή Εβδομάδα
 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Grow Greek Tourism Online της Google διοργανώνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πέτρου Ράλλη και Θηβών, 12241 Δήμος Αιγάλεω) τρία δωρεάν σεμινάρια. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. 

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.00 σας προκαλούμε να παρακολουθήσετε δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με τίτλο «Build a Digital Marketing Plan». Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα μάθετε τις βασικές έννοιες του Digital Marketing, τα νέα trends, τα κανάλια επικοινωνίας του καθώς και πως να δημιουργείτε ένα Digital Marketing Plan σε 6 βήματα. 

Εγγραφείτε εδώ για το 2ωρο σεμινάριο «Build a Digital Marketing Plan» του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (Ώρα προσέλευσης 10:30).

Την ίδια ημέρα, στις 13.30 θα διοργανωθεί ένα ακόμα δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με τίτλο «Web Analytics: Using Data to Help a Business Grow». Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα κατανοήσετε τη σημασία των web analytics και το ρόλο τους σε όλο το φάσμα του digital marketing. Θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το πως να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Web Analytics αλλά και τι πληροφορίες μπορείτε να συλλέξετε. Επιπλέον, θα μιλήσουμε για το πως να καθορίσετε τους επιχειρησιακούς στόχους, να μεταφράζετε  πληροφορίες μέσω των Web Analytics ώστε να βγάζετε χρήσιμα συμπεράσματα , και να στοχεύετε πιο αποδοτικά δυνητικούς πελάτες.

Εγγραφείτε εδώ για το 2ωρο σεμινάριο «Web AnalyticsUsing Data to Help a Business Grow»  του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (Ώρα προσέλευσης 13:00).

Τέλος την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.00 θα διοργανωθεί ένα ακόμα δωρεάν 3ωρο σεμινάριο με τίτλο «Build your Personal Brand». Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το τι σημαίνει “Personal Brand”, πως να το χτίσετε και πως θα σας βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα θα μάθετε πως να δημιουργείτε ένα σωστό βιογραφικό, και πως να διαχειρίζεστε το προφίλ σας στο LinkedIn και το portfolio σας. Ακόμη, θα μιλήσουμε για εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο «Build your Personal Brand» του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (Ώρα προσέλευσης 10.30).

Σημείωση: Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε και τα τρία σεμινάρια θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή εγγραφή για το καθένα.

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση των σεμιναρίων θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

 
Mε Εκτίμηση
 
Δημήτριος Δρόσος B.A, M.B.A, PhD
Επίκουρος Καθηγητής