Συμμετοχή του ΠαΔΑ στη βραδιά του Ερευνητή

Συμμετοχή του ΠαΔΑ στη βραδιά του Ερευνητή

Πολύ επιτυχημένη η συμμετοχή Ερευνητικών Ομάδων και Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στη Βραδιά Ερευνητή 2019 (27.09.2019)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 27-09-2019 στο Ε.Μ.Π. η Βραδιά του Ερευνητή για το 2019. Για πρώτη φορά, κατόπιν ανταπόκρισης στη σχετική πρόσκληση, συμμετείχε οργανωμένα στην εν λόγω εκδήλωση το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με την αξιόλογη συμμετοχή ερευνητικών ομάδων και εργαστηρίων του, που παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο στους πολυπληθείς επισκέπτες της Βραδιάς τις δραστηριότητες και το έργο τους. Η όλη προετοιμασία των ομάδων έγινε σε μικρό χρόνο και στηρίχτηκε σε εντατική προσπάθεια των μελών των ομάδων και των εργαστηρίων καθώς επίσης και προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και συνεργατών.

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους και με την αντίστοιχη ερευνητική τους ομάδα, επιπλέον του Αντιπρύτανη αρμόδιου για την Έρευνα και τη Δια Βίου Εκπαίδευση καθηγητή Ιωάννη Καλδέλλη, οι αντιπρυτάνεις κυρίες Παπαγεωργίου Ευσταθία και Σγουροπούλου Κλειώ. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου μας κ. Παναγιώτης Καλδής επισκέφθηκε μια-μια τις ερευνητικές ομάδες και συνεχάρη τα μέλη τους για την παρουσία τους.

Κατά την εναρκτήρια εκδήλωση που έγινε στην Αίθουσα Τελετών του Κτιρίου Αβέρωφ, με την παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των Πρυτανικών Αρχών  των συμμετεχόντων στην εκδήλωση Πανεπιστημίων της Αθήνας, εκ μέρους του ΠΑ.Δ.Α. τον χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης κος Ι.  Καλδέλλης, ο οποίος τόνισε (βλ. συνημμένο κείμενο) τις εξαιρετικές δυνατότητες αλλά και τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη ερευνητική προσπάθεια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Απευθύνοντας συγχαρητήρια στις συμμετέχουσες ερευνητικές ομάδες και θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν -και βεβαίως στους φοιτητές και συνεργάτες μας-  διαπιστώνουμε για μία ακόμη φορά το εξαιρετικό δυναμικό και τις προοπτικές για to επιστημονικό και ερευνητικό έργο του Πανεπιστημίου μας.

 

Η συντονίστρια της εκδήλωσης εκ μέρους του ΠΑ.Δ.Α.
Δρ Αιμιλία Κονδύλη
Καθηγήτρια