Συνεδριακά Κέντρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ως ένα από τα πρωτοπόρα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα Συνεδριακά Κέντρα της Αττικής, καλύπτοντας συνεδριακές, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές απαιτήσεις υψηλού επιπέδου.

Πρόκειται για σύγχρονους χώρους, σχεδιασμένους με διεθνείς προδιαγραφές, που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και τη σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό τη διοργάνωση συνεδρίων, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων (θέατρο, μουσική, χορό) και εκθέσεων υψηλών απαιτήσεων. Αποτελούν, αναντίρρητα, πρότυπα αρχιτεκτονικής και λειτουργικής επάρκειας.

Τα Συνεδριακά Κέντρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αποτελούν μια από τις ιδανικότερες επιλογές για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς η υπεροχή τους στους τομείς της ποιότητας, της αισθητικής και των σύγχρονων υποδομών, το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον προσφέρουν το απαραίτητο υπόβαθρο για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωση. Η επιλογή τους για τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, καλλιτεχνικών και λοιπών εκδηλώσεων συνδυάζει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • την υψηλή αισθητική,
  • τις υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές (πρόσβαση σε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε υλική υποδομή για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης),
  • την εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκονται εντός της μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και ταυτόχρονα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά (απέχουν λιγότερο από 2 χλμ. από τον σταθμό του μετρό «Αιγάλεω», ενώ βρίσκονται και πλησίον της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας),
  • τον άνετο χώρο στάθμευσης.

 

Πρόκειται για συνεδριακά κέντρα που θα εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη και θα συγκεντρώσουν τα πλέον θετικά σχόλια, καθώς πληρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές -αισθητικές, τεχνολογικές, λειτουργικές- που τα καθιστούν τους πλέον άρτιους χώρους για τη φιλοξενία επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.