Γυμναστήριο-Αθλητισμός

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΟ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής λειτουργούν δύο γυμναστήρια, στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω και στην Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα, όπου οι φοιτητές/φοιτήτριες και το προσωπικό του Πανεπιστημίου μπορούν να ασκούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όργανα γυμναστικής, ενώ παράλληλα το προσωπικό των γυμναστηρίων καθοδηγεί και επιβλέπει κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη.

Σκοπός των γυμναστηρίων είναι να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, οι οποίες θα εξασφαλίσουν στους συμμετέχοντες ποιότητα ζωής, καθώς και ψυχική και σωματική υγεία.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής προσφέρει στους φοιτητές του μια μεγάλη γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένο στις διαφορετικές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα αυτών.

Για τον συντονισμό του συνόλου των αθλητικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο Ίδρυμά μας συστάθηκε το Τμήμα Αθλητισμού, το οποίο οργανώνει ποικίλα ομαδικά προγράμματα άθλησης, καθώς και διατμηματικά εσωτερικά πρωταθλήματα (καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, σκακιού, επιτραπέζιας αντισφαίρισης κ.ά.).

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των γυμναστηρίων και τη διοργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων παρέχονται στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους από  το Τμήμα Αθλητισμού.

Είσοδος στη σελίδα τοτ Τμήματος Αθλητισμού