Πολυχώρος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πολυχώρος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έχει παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Αγ. Βαρβάρα.

Στον Πολυχώρο στεγάζονται οι εξής υπηρεσίες – δράσεις του Πανεπιστημίου:

  1. Ινστιτούτο Κομφούκιος ΠαΔΑ, το οποίο ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2023 και αποτελεί συνεργασία μεταξύ του ΠαΔΑ, του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης και του Κινεζικού Ιδρύματος Διεθνούς Εκπαίδευσης, με υπεύθυνο τον κ. Γ. Γεωργούδη, Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.
  2. Ερευνητικό έργο «Επέκταση και εξέλιξη Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου 2023 – 2025», με υπεύθυνο τον κ. Α. Μπόγρη, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών.
  3. Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος, με υπεύθυνο τον κ. Φ. Σπυρόπουλο, νομικό σύμβουλο του Ιδρύματος.
  4. Αίθουσες διδασκαλίας για την υλοποίηση μαθημάτων στο πλαίσιο προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  5. Εκπαιδευτικά προγράμματα Χειροτεχνίας (υφαντικής και κεραμεικής) του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, με υπεύθυνο τον κ. Γ. Παναγιάρη, Καθηγητή του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης.
  6. Ερευνητικό Εργαστήριο Ηγεσίας και Καινοτομίας της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, με Διευθύντρια την κ. Α. Σαΐτη, Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία.