Κάλεσμα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Κάλεσμα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σας καλωσορίζουν στο Ακαδημαϊκό Έτος 2021- 2022 και σας προσκαλούν να συμμετέχετε στα Ομαδικά Προγράμματα και Ομαδικά Αθλήματα που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού. Τα Ομαδικά Προγράμματα πραγματοποιούνται στο Γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης «Άλσος Αιγάλεω» ενώ τα Ομαδικά Αθλήματα πραγματοποιούνται στο κλειστό Γήπεδο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, καθώς και στο Κολυμβητήριο του Δήμου.

Σας καλούμε να επωφεληθείτε της Δωρεάν Παροχής του Πανεπιστημίου σας για εκγύμναση και θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε. Σας υπενθυμίσουμε ότι τηρούνται τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, που σημαίνει ότι η προσέλευση σας θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Σας παραθέτουμε το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων, καθώς και τα Δικαιολογητικά Εγγραφής και την Κάρτα Μέλους.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, καθώς και τις οδηγίες για την εγγραφή σας στα παρακάτω έγγραφα:

Αίτηση (pdf), Αίτηση (docx), Δικαιολογητικά, Πρόγραμμα

Η ιστοσελίδα του Τμήματος Αθλητισμού sports@uniwa.gr ανανεώνεται και θα είναι έτοιμη τις επόμενες ημέρες, όπου θα παρέχει όλες τις πληροφορίες για το Τμήμα Αθλητισμού και θα μπορείτε να την επισκεφθείτε.

Ελισάβετ Λουκαΐτου

Προϊσταμένη Τμήματος Αθλητισμού  του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής