1ο Πανελλήνιο Συνέδριο & 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο & 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών

1 Ιουλίου 2018 - 8 Ιουλίου 2018

Η Ελληνική επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα και οι κλάδοι της βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών, των Εκτυπώσεων, Εκδόσεων και της Συσκευασίας (Graphic Arts and Media Τechnology, Printing, Publishing and Packaging), ανακοινώνουν την διοργάνωση του 1oυ Πανελληνίου Συνεδρίου και του 2ου θερινού εργαστηρίου στην Eπιστήμη και την Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών.

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και το 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 8 Ιουλίου 2018 (Συνέδριο 1-4 Ιουλίου, Θερινό εργαστήριο 4-7 Ιουλίου) στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με συνδιοργανωτές το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) και το Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε), με την υποστήριξη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η διοργάνωση του συνεδρίου και του θερινού εργαστηρίου πραγματοποιούνται μετά από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου θερινού εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τον Ιούλιο 2017, με την ευκαιρία της ανάδειξης της Συλλογής του Μουσείου Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η επίτευξη ακαδημαϊκών, και κοινωνικών συγκλίσεων και συνεργασιών στο διεπιστημονικό σημείο συνάντησης Τεχνολογιών, Επιστημών, Τεχνών, Γραμμάτων και Πολιτισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: http://www.graphicarts-ioannina2018.gr/index.php και της HELGRAMED, www.helgramed.gr.

Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση για κατάθεση επιστημονικών ανακοινώσεων στο συνέδριο που έχει παραταθεί μέχρι και τις 13 Μαϊου 2018.

Η οργανωτική και η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου και του θερινού εργαστηρίου ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 2018.

 
 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Ιουλίου 2018
Τέλος:
8 Ιουλίου 2018
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://www.graphicarts-ioannina2018.gr/index.php

Χώρος Διεξαγωγής

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων