Δράσεις Προγράμματος “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δράσεις Προγράμματος “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”

21 Ιανουαρίου 2020 @ 12:00 μμ - 2:00 μμ

Αγαπητοί φοιτητές και απόφοιτοι,

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις  12:00 μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Περικλής Λύτρας» της Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης για τις δράσεις του «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», οι οποίες παρέχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας σε νέους και πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστεί η δράση ReGeneration Academy for Food Innovation powered by New Agriculture for a New Generation που στοχεύει στην εκπαίδευση και  απασχόληση νέων πτυχιούχων στον κλάδο των τροφίμων και ο διαγωνισμός επιχειρηματικής καινοτομίας στον κλάδο της αγροδιατροφής Trophy-Τροφή Challenge, ο οποίος υποστηρίζει start-ups και επιχειρηματικές ιδέες με χρηματικά έπαθλα και συμβουλευτική υποστήριξη.

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα. Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» μπορείτε να βρείτε στο generationag.org και για τον διαγωνισμό Trophy-Τροφή Challenge στο trophychallenge.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιανουαρίου 2020
Ώρα:
12:00 μμ - 2:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Phone
2105385100
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω
Αγίου Σπυρίδωνος 28
Αιγάλεω, 12243 Greece
+ Χάρτης Google
Phone
2105385100
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής