Εκπαιδευτική Διημερίδα υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με θέμα: «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία»

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκπαιδευτική Διημερίδα υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με θέμα: «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία»

25 Φεβρουαρίου 2022 - 26 Φεβρουαρίου 2022

Για 4ο συνεχόμενο έτος η Εταιρεία Μοριακής Ιατρικής & Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας πραγματοποιεί την Εκπαιδευτική  Διημερίδα «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία» στο κέντρο της Πελοποννήσου υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής. Η διημερίδα θα λάβει χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, (Παπαναστασίου 25, 22100) στην Τρίπολη την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Την διημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Α. Τζανής, Διοικητής Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Κ. Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης, Π. Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Β. Ψυχογυιός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και Ι. Καρβέλης, Διοικητής 6ης ΥΠΕ. Την εναρκτήρια ομιλία (key note) θα παραθέσει ο κος Γ. Μαγιορκίνης, Επίκουρος Καθηγητής Υγιεινής & Επιδημιολογίας, ενώ η επίσημη ομιλία θα δοθεί από τον καθηγητή κύριο Γ. Ξηροπαΐδη.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διημερίδας, θα παρουσιαστούν αναλυτικά θέματα υψηλού επιστημονικού και ιατρικού ενδιαφέροντος, συγκεκριμένα τα «Σύγχρονα θέματα ογκολογικής Νοσηλευτικής», η «Ψυχοκοινωνική φροντίδα ογκολογικών ασθενών», οι «Θέματα διασυνδετικής ογκολογίας» καθώς και όλα τα νεότερα δεδομένα στις πιο συχνές νεοπλασίες.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

 

Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Φεβρουαρίου 2022
Τέλος:
26 Φεβρουαρίου 2022
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Παπαναστασίου 25
Τρίπολη, 22100 Greece
+ Χάρτης Google