Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Φυσικοθεραπεία και Ποιότητα Ζωής»

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Φυσικοθεραπεία και Ποιότητα Ζωής»

8 Ιανουαρίου 2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΠανεπιστημίουΔυτικής Αττικής με τίτλο «Νέες Μέθοδοι Φυσικοθεραπείας» διοργανώνει την 1η Επιστημονική Ημερίδα του με θέμα «Φυσικοθεραπεία και Ποιότητα ζωής». Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9.00 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Περικλής Λύτρας» στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω.

Κύριος σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει το ρόλο της φυσικοθεραπείας στην αποκατάσταση της υγείας, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς και στην γρηγορότερη επάνοδο στα καθήκοντά του. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις της επιστήμης, δίνοντας απαντήσεις σε όλο το φάσμα των προβλημάτων υγείας, που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Θα αναφερθούν παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής της τρίτης ηλικίας, της υγείας των γυναικών, νευρολογικών παθήσεων, αναπνευστικών παθήσεων, παθήσεων εργασιακού περιβάλλοντος και διαχείρισης του πόνου. Φιλοδοξούμε η ημερίδα να συμβάλλει, πέρα από την επιμόρφωση των συναδέλφων, στην ανάδειξη ενός νέου τρόπου ζωής για κάθε ασθενή.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φυσικοθεραπευτές, επιστήμονες υγείας, γιατρούς, φοιτητές, συλλόγους ασθενών, αλλά και σε όλους τους πολίτες που θέλουν να βελτιώσουν τη ποιότητα της ζωής τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως παρακαλούμε για τον καλύτερο συντονισμό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στη γραμματεία της ημερίδας στο email masterphys@uniwa.gr ή στο τηλέφωνο 2105385117 στη κ. Ζωή Ματθαίου (Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή ώρα 10.00-13.00).

Με εκτίμηση,

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Η πρόεδρος

Γεωργακή Αθηνά

 

Ο Γραμματέας

Σαμαράς Παναγιώτης

 

Δελτίο Τύπου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Ιανουαρίου 2020

Διοργανωτής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Νέες μέθοδοι στη Φυσικοθεραπεία»

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω
Αγίου Σπυρίδωνος 28
Αιγάλεω, 12243 Greece
+ Χάρτης Google
Phone
2105385100
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής