Επιστημονικό Συνέδριο “Φορείς Διαχείρισης και Εποπτείας Λιμένων Ελλαδος – Υπάρχουσα Κατάσταση, Προτάσεις Βελτίωσης”

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επιστημονικό Συνέδριο “Φορείς Διαχείρισης και Εποπτείας Λιμένων Ελλαδος – Υπάρχουσα Κατάσταση, Προτάσεις Βελτίωσης”

21 Σεπτεμβρίου 2018 - 22 Σεπτεμβρίου 2018

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Πάρου διοργανώνουν το Επιστημονικό Συνέδριο ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. Θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Πάρου στο Λιαροκόπι Παροικιάς.
 
Το υπάρχον σήμερα στην χώρα σύστημα φορέων διαχειρίσεως των λιμένων της, όπως και εποπτείας του, χαρακτηρίζεται σε, γενικές γραμμές, ως γραφειοκρατικό και αντιαναπτυξιακό. Υπάρχουν Οργανισμοί Λιμένων και ολιγάριθμοι Λ.Τ., που λειτουργούν ικανοποιητικά έως επιτυχημένα, όμως η γενική εικόνα είναι μέτρια. Οι φορείς εποπτείας (Ανεξάρτητες και Δημόσιες Αρχές, Υπουργεία) αποτελούν πολλές φορές τροχοπέδη στην ανάπτυξη των λιμένων μας με αλληλοκαλυπτόμεν ες και πολύ συχνά αλληλοσυγκρουόμενες αρμοδιότητες.
 
Κρίθηκε συνεπώς επίκαιρο και σκόπιμο να οργανωθεί το παρόν Πανελλήνιο επιστημονικό συνέδριο, το οποίο σκοπεύει στην εξέταση του συστήματος διαχειρίσεως και εποπτείας των λιμένων μας με ένα επιστημονικό τρόπο, μακράν των ωραιοποιημένων λόγων.
 
Απευθύνεται σε ερευνητές, μελετητές, ΑΕΙ, δημόσιους φορείς, ΟΤΑ, Λιμενικά Γραφεία, Κρατικά Λιμενικά Ταμεία, Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, Οργανισμούς Λιμένων, Εποπτεύοντα Υπουργεία, Ανεξάρτητες και Δημόσιες Αρχές που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με την εκμετάλλευση και διαχείριση λιμένων, τους οποίους και προσκαλεί να παρουσιάσουν το έργο και τις εμπειρίες τους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δ’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Σεπτεμβρίου 2018
Τέλος:
22 Σεπτεμβρίου 2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Phone
2105385100
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου ΕΠΑΛ Πάρου
Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου ΕΠΑΛ Πάρου
Λιαροκόπι Παροικίας, Πάρος, 84400 Greece
+ Χάρτης Google
Phone
2284024124-2284025137