Επταήμερο πλέγμα αλληλένδετων δράσεων για την πολιτιστική και κοινωνική σημασία του ύπνου

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επταήμερο πλέγμα αλληλένδετων δράσεων για την πολιτιστική και κοινωνική σημασία του ύπνου

7 Οκτωβρίου 2022 - 9 Οκτωβρίου 2022

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία CITYLAB (www.citylab.edu.gr) σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα Δήμου Αθηναίων (Μ.Ι.Δ.Α.), τον Σύλλογο των Αθηναίων, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το CRISiS Lab Εργαστήριο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διεπιστημονικής Κριτικής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, την ΑΜΚΕ ΟΝΕΙΡΟΥΣ και με την υποστήριξη των εκδόσεων ΕΥΡΑΣΙΑ, του Συνδέσμου Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας (ΣΕΠΙ) και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ),

οργανώνουν επταήμερο πλέγμα αλληλένδετων δράσεων

για την πολιτιστική και κοινωνική σημασία του ύπνου.

CITYLAB • 2022 • ΥΠΝΟΣ

 

WORKSHOP

3-6 Οκτωβρίου 2022, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τετραήμερο Διαθεματικό, Διεπιστημονικό και Διαπανεπιστημιακό Εργαστήριο με αντικείμενο τη διατύπωση καινοτόμων προτάσεων χωρικής και χρονικής διαχείρισης του ύπνου.

ΣΥΜΠΟΣΙΟ

7-9 Οκτωβρίου 2022, Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138

Τριήμερο Επιστημονικό Συμπόσιο με διακεκριμένους ομιλητές από τα πεδία της Ιατρικής, της Αρχιτεκτονικής, της Τέχνης, της Κοινωνιολογίας, της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, του Αθλητισμού κ.ά. Στα Citylab είθισται να πραγματοποιούνται θεματικά αφιερώματα για σημαντικά πρόσωπα των τεχνών και των επιστημών, τα οποία έχουν συμβάλλει στην προώθηση της θεωρητικής σκέψης, την ανάπτυξη του κριτικού λόγου ή/και την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής πράξης στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως στο φετινό αφιέρωμα θα τιμηθεί ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Φιλιππίδης, για το πλούσιο και σημαντικό διδακτικό, συγγραφικό και καλλιτεχνικό έργο του. Το θεματικό αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, 19:30 με 21:30.

(η ΕΙΣΟΔΟΣ στο Συμπόσιο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ στο κοινό, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19).

Πρόγραμμα

Δελτίο Τύπου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Οκτωβρίου 2022
Τέλος:
9 Οκτωβρίου 2022
Κατηγορία Εκδήλωση: